Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
M L Bartlomiej Bryndza (4543 niezalogowanych)
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
hejo no wlasnie kto bedzie? Ja mam niedaleko wiec wiecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Maarzenaa)
Wiking
hej kobietki przepraszam was,ale ja nie dam rady przyjechac.. zapomnialam,ze mam dzisiaj wizyte u fizjoterapelty z kacperkiem.. zupelnie o tym zapomnialam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Justyna Stenka
(justa1211)
Wiking
Hej mam 2 małych dzieci jestem od roku w Norwegii ale niestety siedze w domku no i zbytnio nie mam duzo znajomych z checia bym poznala jakies kolezanki zeby mozna bylo z kim sie umowic na jakas kawke itp czekmam na jakas odpowiedz pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
Odświeżam watek,
Czy dalej chodzicie na spacerki?? (ja mieszkam w strømmen , mam coreczke 3 miesieczna)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(up86)
Wiking
Witam,
a może któraś z mam potrzebuje opieki dla swojego szkraba? Mam 27 lat, mieszkam blisko Strommen, do Lilestrom też mam blisko jestem z zawodu nauczycielką edukacji przedszkolnej i wczesnoszkolnej, więc posiadam zarówno wiedzę jak i doświadczenie przy opiece nad dziećmi. Poza tym przez 9 miesięcy zajmowałam się małym chłopcem tutaj w Norwegii. Jestem osobą odpowiedzialną, punktualną, sympatyczną i dyspozycyjną. Jeśli jesteś zainteresowana lub znasz kogoś kto potrzebuje pomocy przy opiece nad dzieckiem to napisz. Pozdrawiam ula1986_20@o2.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok